به گزارش نخل بیدار به نقل روابط عمومی شبکه بهداشت شهرستان فراشبند، مهندس «عادل معصومی» در این نشست، از تشدید فعالیت تیم های نظارتی بهداشت محیط در فراشبند همزمان با آغاز ماه محرم خبر داد و گفت: گروههای نظارتی و بازرسی به منظور پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا و کنترل بهداشتی به طور مستمر از حسینیه ها، تکایا و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در بین عزاداران بازدید می کنند و فعالیت های ویژه ای را برای کنترل سلامت مردم در شهرستان انجام می دهند.

او با تاکید بر لزوم رعایت مسایل بهداشتی در محافل و مراسم های عزاداری به ویژه در زمان پخت و تهیه غذا گفت: تمامی افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی در هیات ها و تکایا، مساجد و خیمه های عزاداری فعالیت می کنند باید کارت بهداشتی دریافت کنند.

مهندس «معصومی» رعایت نکات ساده بهداشتی در تامین سلامت مواد غذایی و تامین سلامت عمومی را بسیار موثر خواند و گفت: کوچکترین سهل انگاری و یا بی توجهی در تهیه و پخت مواد غذایی می تواند منجر به بروز مسمومیت در بین مردم شود.

این کارشناس بهداشت محیط در ادامه با توجه به تهیه غذا، نوشیدنی ها و مواد خوراکی در این مراسم ها، بر لزوم توجه به توصیه کارشناسان بهداشت محیط تاکید کرد و گفت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در تهیه و پخت و توزیع مواد غذایی، با شماره ۱۴۹۰ یا ۱۹۰ سامانه پاسخگویی به شکایات بهداشت محیط تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/