به گزارش محمدجواد باقری دبیر سرویس ورزشی نخل بیدار ؛ سه شنبه شب ۶ خردادماه سیدمحمد ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال در جمع ورزشکاران و ورزش دوستان فراشبندی حضور یافت و بازی های فوتسال جام رمضان را از نزدیک مشاهده کرد.
همچنین جلیل دوران برادر شهید سرافراز عباس دوران و مربی بدنساز تیم ملی فوتسال نیز وی را در این سفر به فراشبند همراهی می نمود.
ناظم الشریعه در ابتدا مورد استقبال اعضای هیات فوتبال قرار گرفت و بر مزار شهید گمنام حضور یافته و ادای احترام نمود.
وی در بدو ورود به سالن شهدای استادیوم شهید عالیشوندی فراشبند مورد استقبال پرشور تماشاگران قرار گرفت و تماشاگران ایستاده وی را تشویق کردند و یک صدا نام سرمربی تیم ملی را صدا زدند.
یکی از نکات جالب این حضور اعطای تابلویی هنری به سرمربی تیم ملی از سوی هیات فوتبال بود که وی در اقدامی زیبا آن را به یکی از نونهالان با استعداد فراشبند اهدا نمود و همچنین از استعدادهای ناب و فراوان فوتبالیست های فراشبند ابراز خوشنودی نمود و قول داد در راستای شکوفایی این استعدادها تلاش های لازم را انجام دهد.
در ادامه تصاویری از حضور ناظم الشریعه را مشاهده نمایید:
پایان خبر/