بهنام شعبانی معلم و تحلیل گر مسائل سیاسی و اجتماعی شهرستان فراشبند در یادداشتی ویژگی های مدیر انقلابی در تراز انقلاب اسلامی را تشریح کرد.
به گزارش نخل بیدار، متن این یادداشت به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
ویژگی های مدیر انقلابی در تراز انقلاب اسلامی به قلم تحلیل گر مسائل سیاسی و اجتماعی شهرستان فراشبند(بهنام شعبانی)
ویژگی های مدیر انقلابی در تراز انقلاب اسلامی:
ابتدا باید گفت ان شاءالله با رعایت این ویژگی ها و خصوصیات یک مدیر انقلابی باشیم و در انتخاب مدیر انقلابی و جهادی در تراز انفلاب اسلامی ایران به بصیرت و آگاهی لازم برسیم.
از جمله مولفه های پیش برنده و عامل پیشرفت هر سیستم مدیریتی مساله خود باوری و روحیه توانستن است.
امام خمینی(ره):همیشه روی صحبتشان به مسئولین و مدیران این بود که به ملت بگویید:ای ملت ایران،ای جوان ایرانی،ای مهندس و ای مدیر انقلابی تو بدون اینکه به بیگانه تکیه کنی خودت می توانی. وی می خواست روحیه توانستن را در ما زنده کند.
شعار ما می توانیم قطعا شعور خود باوری را در پشت صحنه به همراه دارد.پیشرفت و میل به اهداف والا چنین خصلت و روحیه انقلابی و جهادی را در مسئولین و مدیران می طلبد.
آنچه که برای ما لازم است این است که آحاد مردم،مسئولین،غیر مسئولین،به خصوص جوان ها،به خصوص کسانی که سخن و حرفشان تاثیر دارد با احساس مسئولیت حضور در صحنه را از دست ندهند و هرکس نگوید من هیچ تکلیفی ندارم،من مسئولیتی ندارم.همه ما پیر و جوان،زن و مرد،شهری و روستایی و…در برابر این آب و خاک حس وطن دوستی،تعصب به پرچم و ملت خود در صحنه حاضر شده و برای آینده کشور تاثیرگذار باشیم.انسان آینده نگر،با برنامه،منظم همیشه در هرجا که باشد برای تغییر و پیشرفت جامعه اسلامی باید اثرگذار باشد نه اثرپذیر.چون هرکس اثرگذار بود به آسانی شکست نمی خورد و در برابر ناملایمات مقاومت کرده و راهکار پیدا نموده و تفکر انقلابی خود را غالب می کند.
ولی اگر خدایی ناکرده اثرپذیر بود زود متلاشی می شود و تسلیم افکار پوچ و کذایی بیگانه شده و ماهیت وجودی و تعصب سنتی و دینی،ملی و مذهبی خود را از دست خواهد داد.
پس نتیجه می گیریم بنا ب گفته امیرالمومنین علی (ع) ، همه مردم و مسئولین و مدیران انقلابی در برابر جامعه و خدا مسئولند و باید جوابگوی اعمال و کردار و نیات خود باشند.به خصوص کسانی که سررشته فکر و ذهن مردم در دستشان است مسئولیت های مضاعفی دارند و همه ما تقریبا مصداق این واقعیت در برهه های مختلف از انقلاب اسلامی تاکنون هستیم و خواهیم بود.نمونه اش دفاع مقدس،انتخابات،ایام الله ها و…
حزب اللهی بودن یعنی آماده کار بودن برای انجام تکالیف الهی که این یک ارزش است از نوع ارزش انقلابی.
در نظام اسلامی همه جا کسی که دارای روحیه جهادی است بر کسی که دارای روحیه جهادی و حزب اللهی نیست ترجیح دارد.از جمله یک مدیر جهادی و حزب اللهی،یک صاحب منصب حزب اللهی،یک فرمانده حزب اللهی و…
گزینش مدیران باید برحسب معیارها و صلاحیت ها باشد نه بر طبق امیال و منافع شخصی این در اسلام یک اصل است.در همه نظامات جمهوری اسلامی،در قوه مجریه،در قوه قضائیه،در نیروهای مسلح،در نهادهای گوناگون این اصل شایسته سالاری باید رعایت شود.(۲۴/۷/۱۳۹۰ مقام معظم رهبری)
پس با توجه فرمایشات امام (ره) و مقام معظم رهبری که نگاشته شد به این نکته پی می بریم که در مدیریت نهادهای جمهوری اسلامی و حل مشکلات جامعه نیاز نیست به خارج از مرز ها دوربین بکشیم و منتظر باشیم بلکه باید آستین ها را بالا زد و خودمان با توان و انرژی داخلی کشور را به اهداف عالیه که مدنظر صاحب اصلی این مملکت امام زمان (عج) و نایب برحقش مقام معظم رهبری است، برسانیم.
ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر ما را بر آن موضوع بیدار کرد که در بین مدیران و مسئولین شهرستان سری به دادگستری شهرستان زده و از نزدیک تحول چشمگیر قضایی در قوه قضائیه و عملکرد مدیران جهادی و انقلابی را دیده و تکریم ارباب رجوع را از وجود خود و دیگران احساس کرده که دلیل آن را در چند جمله یادآور می شوم.
اولا: از تاسیس دادگاه و سپس دادگستری شهرستان فراشبند همیشه یک نفر منشی جلو درب ورودی رئیس نشسته بود و ارباب رجوع را به نوبت و زیر نظر یک نظامی ورود و خروج می کردند و شاید می بایست برای یک امضاء حداقل یک ساعت پشت درب معطل می شدند که اکنون با درایت رئیس محترم دادگستری که جوانی انقلابی و جهادی است این طرح برداشته شده و درب ایشان همیشه بر روی ارباب رجوع باز و بدون حضور مامور مردم به خدمت ایشان می رسند و مورد تکریم قرار می گیرند .
دوماً: امروز که سالروز آزادسازی خرمشهر است و حضرت امام فرمودند:خرمشهر را خدا آزاد کرد.
کدام یک از ادارات ما این مناسبت مهم که خون هزاران جوان ما بر خاک خرمشهر جاری شد تا آن را از دست صدام و صدامیان آزاد کردیم گرامی داشته اند؟
اگر رادیو عراق در زمان تصرف خرمشهر به دست حکومت بعث حتی آب و هوای خرمشهر را در کنار دیگر شهرهای خود اعلام نمی کرد.مگر خط و ایستگاه اتوبوس و واحد و تاکسیرانی بصره خرمشهر راه اندازی نکرده بود.مگر صدام حسین نمی گفت خرمشهر بالشتی است که بصره به آن تکیه زده است؟
این گرامیداشت ها و یوم الله ها و خرمشهرها اکنون بدست مدیران انقلابی و جهادی در ذهن آحاد قشر جوان جامعه با تزئین درب ورودی دادگستری تداعی شده و ارزش جمله امام بر قشر جوانی که آن زمان هنوز به دنیا نیامده بود و اکنون کار انقلابی و جهادی می کنند.تجزیه و تحلیل شده و قدر دان آب و خاک و مملکت خود خواهند بود انشاالله.
در پایان مطلب را با شعری از دکتر مصطفی اعتماد زاده پزشک بیمارستان آسیای تهران به پایان می بریم که می گوید: (صدها فرشته بوسه بر آن دست می زنند کز کار خلق یک گره بسته وا کند.)
به قلم: تحلیل گر مسائل اجتماعی ، سیاسی شهرستان فراشبند
بهنام شعبانی
۳/۳/۱۴۰۰
انتهای پیام