به مناسبت هفته بسیج ملی تغذیه سالم، جشنواره غذای سالم با تاکید بر کاهش مصرف نمک و استفاده از سایر چاشنی ها، به همت واحد بهبود تغذیه جامعه سلامت و با همکاری آموزش و پرورش شهرستان فراشبند، در مدارس این شهرستان برگزار شد.

به گزارش نخل بیدار به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان فراشبند هدف از برگزاری این جشنواره را ترغیب خانواده ها به استفاده از غذای سالم ، و کم نمک در راستای سلامت جامعه و حساس سازی مردم به مصرف نمک یددار تصفیه شده عنوان کرد و گفت: این غذاها با در نظر گرفتن میزان استفاده از نمک و روغن و استفاده از سبزیجات و ارزش غذایی تهیه شده بود.

«زهرا ضیایی» افزود: در تهیه غذاهای این جشنواره معیارهایی همچون استفاده از نمک ید دار تصفیه شده ، کم روغن بودن، استفاده از روش های پخت به صورت آب پز یا بخار پز و همچنین استفاده از گروه‌های اصلی غذایی مدنظر قرار گرفتند.

او اضافه کرد: بسیج ملی تغذیه با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی، هر سال برگزار می شود که طی آن گروه های مختلف بهداشتی از طریق آموزش مردم و برپایی مراسم مختلف نسبت به این مهم اقدام می کنند.

«ضیایی» تاکیدکرد: مصرف نمک یددار تصفیه شده راهکار اصلی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید است.

او یاد آور شد: تهیه و پخت نان محلی، اهدای جوایز به نفرات اول تا سوم این جشنواره از دیگر برنامه های برگزار شده در این جشنواره بود.

پایان خبر