بازرسان بهداشت محیط فراشبند با بسیج امکانات موجود، در قالب طرح کنترل و نظارت های بهداشتی، بر فعالیت موکب‌ ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زائران امامزاده سید محمد(ع) نظارت کردند.

به گزارش نخل بیدار به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس مسوول بهداشت محیط این شبکه بهداشت و درمان، با اشاره به اینکه مردم فراشبند هرساله در سالروز رحلت پیامبر خوبی ها، مسیر ۳۰ کیلومتری فراشبند تا امامزاده سید محمد(ع) «خوشاب» را پیاده روی می کنند و در همین راستا موکب هایی نیز برای پذیرایی از زائران این امامزاده در این مسیر پیاده روی برپا می شود، گفت: به همین منظور، تمام موادغذایی و آشامیدنی که در موکب‌های مسیر پیاده روی تهیه و توزیع می‌شود زیر نظارت کامل تیم‌های بهداشت محیط شهرستان است.

مهندس «عادل معصومی» با اشاره به فعالیت تیم‌های بازرسی بهداشت محیط از شروع برنامه پیاده‌ روی ۲۸ صفر در فراشبند و با تاکید بر اینکه هرگونه پخت و پز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت گیرد، گفت: رعایت نکردن موازین بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات، احتمال بروز بیماری‌های مرتبط با غذا به ویژه بیماری های عفونی روده ای را افزایش می دهد.

او یاد آور شد: بازرسی و کنترل زنجیره گرم از مراکز تهیه مواد غذایی، پایش میزان کلر آزاد باقیمانده آب، کنترل آب آشامیدنی، نوشیدنی ها و موادغذایی آماده مصرف و یخ های توزیعی موکب ها، کنترل آب، مدیریت پسماند، نمونه برداری آب، کنترل زنجیره سرد و گرم و همچنین دفع پسماند هاي توليد شده به صورت بهداشتي، از دیگر خدمات ارایه شده از سوی بازرسان بهداشت محیط به شرکت کنندگان در این همایش پیاده روی بود.

پایان خبر