دو واحد صنفی متخلف در شهرستان فراشبند به دلیل رعایت نکردن دستورات بهداشتی و سرپیچی از تذکر کارشناسان بهداشت محیط تعطیل شد.

به گزارش نخل بیدار به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، رییس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: در ادامه گشت بازرسان بهداشت محیط که با هدف نظارت، کنترل و آموزش متصدیان مراکز تهیه و توزیع اماکن عمومی و در راستای اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا برگزار شد، یک واحد نانوایی و یک واحد ساندویچی و فست فودی تعطیل شد.

دکتر «حسن کرمی» تخطی از دستورات بازرسان بهداشت و همچنین عدم رعایت بهداشت تجهیزات از جمله عدم قابلیت نظافت و گندزدایی میز پیشخوان نانوایی که به دلیل تماس زیاد دست با میز پیشخوان نانوایی که جزء وسایل و ابزار آلات با پتانسیل خطربالا هستند را دلیل تعطیلی این دو واحد صنفی عنوان کرد و افزود: انتظار می رود متصدیان، از میز پیشخوان با سطوح یکنواخت با قابلیت شست و شو استفاده نمایند.

او افزود: تیم نظارت بهداشت محیط همه روزه درحال گشت زنی و نظارت از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی در سطح شهرستان هستند تا ضمن ارائه آموزش های مورد نیاز، نسبت به شناسایی، تعطیل و معرفی مراکز و اماکن غیر بهداشتی و متخلف به مقامات قضایی اقدام نمایند.

دکتر کرمی، با توجه به اهميت رعایت بهداشت عمومی و بهداشت فردی در محل کسب، تاکید کرد: متصدیان واحدهای صنفی باید خود پیش قدم باشند و در راستای پیشگیری، حفظ و ارتقای سلامت خود و مردم همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند.

 او با اشاره به اینکه بدون مشارکت و همکاری همه جانبه مردم و سایر مسولان نمی توان در پیشگیری و کنترل بیماری ها موفق شد، خواستار همکاری همه جانبه مردم و مسوولان با بازرسان بهداشت محیط برای ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری از شیوع بیماریها شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان فراشبند یاد آور شد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس و شکایت خود را مطرح کنند تا در کمترین زمان ممکن به شکایت آنها رسیدگی شود.

پایان خبر