رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فراشبند از ذبح ۳۵ راس دام از نذورات عید قربان با نظارت بازرسان شبکه بهداشت و درمان و اداره دامپزشکی شهرستان در کشتارگاه‌ فراشبند خبر داد.

به گزارش نخل بیدار، دکتر محسن محمدی در گفتگو با خبرنگار نخل بیدار گفت: همزمان با عید قربان و به منظور رفاه حال همشهریان عزیز، اکیپ سیار و ثابت برای ذبح قربانی، از ساعت ٧ صبح تا ١٣ در محل اداره دامپزشکی شهرستان فراشبند مستقر تا تمامی ذبح های انجام شده عید قربان با نظارت شرعی و بهداشتی صورت گیرد.

وی افزود: مردم نیز، نذورات عید قربان را به منظور رعایت مسائل بهداشتی، پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین دام و انسان و همچنین ویروس کرونا در کشتارگاه‌ ذبح کردند.

دکتر محمدی در خصوص دام های ذبح شده‌ی عید قربان، اظهار کرد: در روز عید قربان کشتار دام در کشتارگاه‌ سنتی دام شهرداری فراشبند از ساعت ۷ تا ۱۳ زیر نظر بازرسین بهداشتی و ذبح شرعی صورت گرفت و همچنین اکیپ سیار برای نظارت بر کشتارهای انجام شده در خارج از محل کشتارگاه آماده‌ی ارائه‌ی خدمات به همشهریان عزیز بود.

وی به بازرسی کارشناسان دامپزشکی در قالب گروه‌های ثابت و سیار در روز عید قربان اشاره کرد و افزود: افرادی که قصد دارند، قربانی را در خانه‌ی خود ذبح کنند با اداره دامپزشکی شهرستان تماس گرفته تا کارشناسان ما در محل ذبح حاضر شوند.

رئیس اداره دامپزشکی با اشاره به بیماری های مشترک بین انسان و دام، گفت: از جمله بیماری های کشنده و مشترک بین انسان و دام بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که ناقل آن کنه هیالوما میباشد و با شروع فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها، این بیماری شدت می یابد.

وی بیماری تب مالت را از دیگر بیماری های مشترک انسان و حیوان دانست که با قرار دادن لاشه ذبح شده دام در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد و تغییرات ایجاد شده در لاشه عامل ایجاد کننده بیماری از بین میرود.

رییس اداره دامپزشکی فراشبند، بیماری تب کریمه کنگو را مهم دانسته و تاکید کرد: از مردم عزیز شهرستان درخواست می‌کنیم با توجه به احتمال وجود این بیماری، لاشه قربانی خود را در به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری کنند تا عامل بیماری از بین رفته، و در زمان شست و شو و خُرد کردن گوشت. از دستکش استفاده کنند.


پایان خبر